Het Bureau Financieel Toezicht (BFT) is een zelfstandig bestuursorgaan, die landelijk werkzaam is en gevestigd in Utrecht. Door zijn toezichtactiviteiten draagt het BFT bij aan het bevorderen en in stand houden van de integriteit van het financieel-economisch stelsel van Nederland. Het BFT is verantwoordelijk voor het integrale toezicht op het notariaat en op gerechtsdeurwaarders. Tevens is het BFT verantwoordelijk voor het toezicht op de naleving van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (Wwft) ten aanzien van notarissen, belastingadviseurs, registeraccountants, accountants-administratieconsulenten en andere zelfstandige vergelijkbare beroepsbeoefenaren zoals administratiekantoren en bedrijfseconomische adviseurs.

Het BFT is op zoek naar een informatievoorziening adviseur. Het BFT heeft de ambitie om door te ontwikkelen en groeien, door de landelijke focus en de hybride werkvorm waar binnen wordt gewerkt, liggen er op informatievoorziening veel leuke uitdagingen.

Om invulling te geven aan deze ambitie zijn we op zoek naar een nieuwe collega!

Wil jij meebouwen aan een groeiende organisatie? Ben jij een echte verbinder en strategisch sterk, maar sta je ook graag met de voeten in de klei? Neem dan contact met ons op!

Wat ga je doen?

  • Als adviseur Informatievoorziening richt jij je op tactisch niveau op het inrichten of verbeteren van de informatiehuishouding van onze organisatie. Dit kan vanuit een uitvoerende, adviserende, of coördinerende rol zijn. Daarbij voer je bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden uit:
  • Het uitvoeren en opstellen van organisatie brede inventarisaties;
  • Op basis van een inhoudelijke analyse een adviesrapport opstellen en de organisatie begeleiden in de uitvoering ervan;
  • Het opstellen of bijdragen aan organisatie brede kaders en richtlijnen en inhoudelijk beleid;
  • Het realiseren van verbetertrajecten;
  • Het leveren van inhoudelijke expertise bij onze aanvragen en aanbestedingen en bijdragen aan het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

Wie ben jij?

  • Je hebt kennis en ervaring met Informatiebeheer en daaraan gerelateerde functionele applicatiebeheer;
  • Je bent een representatieve gesprekspartner en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent een echte verbinder en sparringpartner;

Verder bedenk jij gemakkelijk plannen, concepten en oplossingen buiten de gebaande paden. Je bent klantgericht en weet mensen enthousiast te krijgen voor jouw ideeën. Je werkt zelfstandig, maar zoekt net zo snel en makkelijk de samenwerking met collega’s. Je bent flexibel, stelt realistische doelen en bewaakt dat deadlines worden behaald.

Wat biedt het BFT?

Het BFT biedt een interessante functie van 24 uur per week waarin je de ruimte krijgt om op verschillende terreinen binnen de informatievoorziening te functioneren en waarin je in de gelegenheid wordt gesteld om je verder te ontwikkelen.

Het BFT biedt een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO Rijk. Aan deze functie is functiegebouw Rijk functie Adviseur Bedrijfsvoering verbonden en word je ingeschaald afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je kunt afhankelijk van jouw kennis en ervaring tussen de € 2.957,19 en € 5.343,27 verdienen op basis van 36-urige werkweek.

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. Het BFT hecht sterke waarde aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, vergoeding voor je woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Ben je enthousiast geworden?
Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie of over het BFT neem dan contact op met ons hoofd Bedrijfsvoering, Benno van Marum via 030 – 251 69 84.

Wil je solliciteren dan kun je voor 2 november 2022 jouw motivatie en CV mailen naar hr@bureauft.nl