Ben jij een zelfstandige, resultaatgerichte en verbindende collega, die graag wil bijdragen aan de groei van de organisatie en de verdere professionalisering van HR? Wil jij werken aan een rechtvaardige samenleving, in een kleine professionele organisatie? Ben je goed in communicatie, vind je het leuk om dingen uit te zoeken, te verwerken en zorgvuldig in jouw werk? Start dan bij het Bureau Financieel Toezicht als HR adviseur.

Over het Bureau Financieel Toezicht
Het Bureau Financieel Toezicht (BFT) is een zelfstandig bestuursorgaan, landelijk werkzaam en gevestigd in Utrecht. Het BFT is verantwoordelijk voor het integrale toezicht op het notariaat en op gerechtsdeurwaarders. Tevens ziet het BFT toe op de naleving van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (Wwft) door notarissen, belastingadviseurs, registeraccountants, accountants-administratieconsulenten en andere zelfstandige vergelijkbare beroepsbeoefenaren zoals administratiekantoren en bedrijfseconomische adviseurs. Met zijn toezichtactiviteiten draagt het BFT dus bij aan het bevorderen en in stand houden van de integriteit van het financieel-economisch stelsel van Nederland. Doordat het werkgebied heel Nederland bestrijkt en de hybride vorm waarbinnen wordt gewerkt, liggen hier veel leuke uitdagingen.

Het BFT heeft de ambitie om door te ontwikkelen om meer maatschappelijke impact te maken, te investeren op de preventie en de integrale samenwerking in de keten te verstevigen. Om invulling te geven aan deze ambitie zijn we op zoek naar een nieuwe collega!

Wat ga je doen?
Als HR adviseur ben je de vraagbaak voor medewerkers en managers m.b.t. rechtspositionele – arbeidsvoorwaardelijke zaken, personele regelingen en ARBO gerelateerde onderwerpen. Je adviseert en verzorgt de volledige werving en selectie van nieuwe medewerkers, in samenwerking met de managers. Dat houdt in van het opstellen van een vacaturetekst tot aan het voeren van selectiegesprekken en arbeidsvoorwaardengesprekken, het opmaken van de arbeidsovereenkomst en de verwerking daarvan in ons personeelssysteem van P-direkt. Je verzorgt de vertaling van de CAO wijzigingen en informatie daaromtrent up to date blijft richting de organisatie en op intranet. Je maakt management rapportages, o.a. formatiebezetting, vacatureruimte, verzuim en in samenwerking met de controller kun je deze rapportages voorzien van een analyse en bijbehorend advies. Je zorgt ervoor dat de verzuim en personeelssystemen op orde zijn en zorgt ervoor dat de processen en verwerking goed verloopt. Je draagt bij aan de verdere professionalisering van HR binnen het BFT, bijvoorbeeld het vernieuwen of opstellen van processen, verder uitwerken van leer en ontwikkelmogelijkheden etc..

We zijn een kleine organisatie, hierdoor kun je naast bovenstaande ook worden ingezet op andere bedrijfsvoeringtaken zoals facilitaire- of inkoop werkzaamheden.

Wat biedt het Bureau Financieel Toezicht?
Het BFT biedt een interessante functie van 24-32 uur per week waarin je de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen. Ook biedt het BFT een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform het CAO Rijk. Aan deze functie is functiegebouw Rijk adviseur bedrijfsvoering verbonden. Je hebt bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare HR functie en kennis van de CAO Rijk. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring ga je tussen de € 3.119,04 en € 5.503,57 verdienen op basis van 36-urige werkweek.

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. Het BFT hecht sterke waarde aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, vergoeding voor je woon-werkverkeer, faciliteiten om hybride te kunnen werken en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Zin om aan de slag te gaan?
Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over de functie of het BFT, bel dan Benno van Marum op 030 251 6984
Direct solliciteren? Mail dan jouw motivatie en CV naar hr@bureauft.nl